Projektni manager za Kancelarijski namještaj

Location: Sarajevo, BiH
Date Posted: 10-04-2017
Ukratko o nama
Firma R&S d.o.o. Sarajevo osnovana je 1996. godine kao mala porodična firma ali sa jasnom vizijom za budućnost. Danas nakon 21 godine uspješnog poslovanja sa zadovoljstvom možemo reći da smo jedan od vodećih uvoznika i distributera kancelarijskog materijala, promotivnih artikala i poslovnih poklona, kancelarijskog namještaja, kompjuterske opreme i sredstava za čišćenje. R&S d.o.o. Sarajevo zapošljava preko 50 radnika, posjeduje preko 3.500 m2 poslovnog prostora u BiH i svojim asortimanom snadbijeva preko 5000 kupaca.

Naš naredni cilj je povećati prodaju i plasman naših proizvoda u svim prodajnim kanalima u kojima djelujemo, proširiti distributivnu mrežu i očuvati zadovoljstvo naših kupaca koje je naša najbolja preporuka. Ukoliko sebe možete zamisliti u jednom ovakvom okruženju, onda će vas obradovati informacija da smo upravo zbog širenja obima poslovanja u potrazi za novim uposlenikom.
 
Agencija Posao.ba vrši regrutaciju kandidata za radno mjesto:
 
Projektni manager za Kancelarijski namještaj (m/ž)
Lokacija: Sarajevo
 
Aktivnosti koje vas očekuju
Pozicija Projektnog managera u kategoriji kancelarijskog namještaja podrazumijevat će spoj savjetodavnih prodajnih vještina i iskustva u nabavci. Imali biste priliku raditi na izradi i slanju narudžbi za kompletan asortiman namještaja, shodno zaprimljenim zahtjevima od strane kupaca i kolega iz prodaje, ne gubeći pri tome fokus sa razrađenog plana nabavke. Neke od aktivnosti jesu i unošenje ulaznih faktura od dobavljača, izrada veleprodajnih kalkulacija, mjesečna kontrola i pregled stanja zaliha namještaja u skladištu te davanje prijedloga za rasprodajne akcije i newslettere. Pozicija podrazumijeva i organizaciju transporta i preuzimanja robe od dobavljača, kao i rješavanje reklamacije kod dobavljača. Dodatno, imali biste priliku raditi i pozicioniranje namještaja u izložbenom salonu, kao i niz ostalih aktivnosti vezanih za održavanje salona. Pozicija podrazumijeva rad po nalozima Managera kategorije Kancelarijskog namještaja. Ukratko rečeno, Projektni manager odgovoran je za sve operativne i administrativne aktivnosti unutar nabavke asortimana namještaja, što podrazumijeva samu nabavku, brigu o artiklima na skladištu te pozicioniranje artikala unutar salona. 
 
Kako vas mi vidimo?
Idealan kandidat posjeduje srednju ili visoku stručnu spremu uz minimalno tri godine iskustva na istim ili sličnim pozicijama u radu sa kategorijom namještaja. Iako pozicija ne podrazumijeva stalno putovanje (na terenu bi ste se mogli naći u prosjeku jedanput sedmično), potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Radi mogućnosti komunikacije sa stranim kupcima i dobavljačima, neophodno je i poznavanje engleskog jezika na naprednom nivou (nivo B2 po Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike). Voljeli bismo u tim primiti nekoga sa razvijenim interpersonalnim vještinama, nekoga ko je fleksibilan, orjentiran na klijenta te vješt u planiranju, organizaciji i analitički promišlja o problemima. Posao uključuje stalni rad u MS Office paketu programa, a u prilog vam može ići poznavanje nekog od CAD programa.

Šta vas očekuje ukoliko nam se pridružite? 
Pozicija podrazumijeva rad u veoma dinamičnom radnom okruženju sa timom ljudi koji vole svoj posao. R&S je stabilna i uspješna kompanija u koju se radnici upošljavaju s ciljem dugoročnog zadržavanja. Kompanija nudi mogućnosti napredovanja kao i stimulativan finansijski paket koji uključuje i kvartalne bonuse za ostvarivanje planova.

Aplikacijski proces
Ukoliko se nakon vaše aplikacije uspostavi da odgovarate glavnim kriterijima, naš regruter će vas pozvati kako bi sa vama organizirao uvodni intervju. Ovaj razgovor ima za svrhu bolje međusobno upoznavanje. Ukratko biste porazgovarali o samoj prilici, detaljima pozicije, vašim dosadašnjim radnim iskustvima, interesu za ovu poziciju i očekivanjima, provjerili poznavanje engleskog i sl. Ukoliko zadovoljite i na ovom intervjuu, voljeli bismo vas pozvati na finalni intervju u našoj poslovnici u Sarajevu, nakon čega ćemo odlučiti jeste li vi osoba koju priželjkujemo.

Prvi korak
Ukoliko ste se prepoznali u svemu prethodno navedenom ne oklijevajte da se prijavite klikom OVDJE. Za slučaj da ste u nedoumici, nemate spremnu radnu biografiju ili želite dodatne informacije o prilici, slobodno se javite našem regruteru na +387 33 266 166 koji će odgovoriti na sva vaša pitanja.
this job portal is powered by CATS