Account Manager

Location: Tuzla, Bosna i Hercegovina
Date Posted: 11-14-2017
Ukratko o nama
Firma R&S d.o.o. Sarajevo osnovana je 1996. godine kao mala porodična firma ali sa jasnom vizijom za budućnost. Danas nakon 21 godine uspješnog poslovanja sa zadovoljstvom možemo reći da smo jedan od vodećih uvoznika i distributera kancelarijskog materijala, promotivnih artikala i poslovnih poklona, kancelarijskog namještaja, kompjuterske opreme i sredstava za čišćenje. R&S d.o.o. zapošljava preko 50 radnika, posjeduje preko 3.500 m2 poslovnog prostora u BiH i svojim asortimanom snadbijeva preko 5000 kupaca.

Naš naredni cilj je povećati prodaju i plasman naših proizvoda u svim prodajnim kanalima u kojima djelujemo, proširiti distributivnu mrežu i očuvati zadovoljstvo naših kupaca koje je naša najbolja preporuka. Ukoliko sebe možete zamisliti u jednom ovakvom okruženju, onda će vas obradovati informacija da smo upravo zbog širenja obima poslovanja u potrazi za novim uposlenikom.
 
Agencija Posao.ba vrši regrutaciju kandidata za radno mjesto:
 
Account Manager (m/ž)
Lokacija: Tuzla
 
Aktivnosti koje vas očekuju
Kao Account Manager u našoj kompaniji bili biste zaduženi za grupu kupaca kod kojih biste pratili prodaju svih pet programa iz ponude R&S-a. Na dnevnom nivou to bi podrazumijevalo terenski obilazak 10 do 12 kupaca po planu koji biste unaprijed određivali. Važan dio vaših aktivnosti podrazumijevao bi izradu ponuda te operativni rad vezan za procesuiranje narudžbi klijenata. Od vas bismo očekivali stalno nastojanje da osvojite nove kupce te intenzivno radite na povećavanju zastupljenosti svih ostalih grupa proizvoda iz našeg asortimana kod postojećih kupaca. Dodatna aktivnost za koju biste bili zaduženi jeste praćenje naplate. U potrazi smo za nekim ko će nastojati imati jasan uvid u posao kupca i njegove potrebe te voditi računa da je u stalnom kontaktu sa kupcem. 
 
Kako vas mi vidimo?
Idealan kandidat posjeduje srednju ili visoku stručnu spremu uz minimalno jednu godinu iskustva na istim ili sličnim pozicijama u B2B prodaji. Prednost dakle imaju osobe koji su radile sa velikim brojem kupaca, a iskustvo su stekle u kompanijama koje prodaju usluge/robu drugim kompanijama. Zainteresirani koji imaju iskustvo u B2B prodaji u bankama, osiguravajućim društvima, ili firmama koje se bave distribucijom i trgovinom kategorija sa kojima radi i R&S bi se vjerovatno najlakše snašle na ovoj poziciji. Budući da pozicija podrazumijeva svakodnevna putovanja,potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Voljeli bismo u tim primiti nekoga sa razvijenim interpersonalnim vještinama, nekoga ko je fleksibilan, orjentiran na klijenta te vješt u planiranju, organizaciji i analitički promišlja o problemima. Posao uključuje stalni rad u MS Office paketu programa.

Šta vas očekuje ukoliko nam se pridružite? 
Pozicija podrazumijeva rad u veoma dinamičnom radnom okruženju sa timom ljudi koji vole svoj posao. R&S je stabilna i uspješna kompanija u koju se radnici upošljavaju s ciljem dugoročnog zadržavanja. Kompanija nudi mogućnosti napredovanja kao i stimulativan finansijski paket koji uključuje i mjesečne bonuse za ostvarivanje planova.

Aplikacijski proces
Ukoliko se nakon vaše aplikacije ustanovi da odgovarate glavnim kriterijima, naš regruter iz Agencije Posao.ba će vas pozvati kako bi sa vama organizirao uvodni intervju. Ovaj razgovor ima za svrhu bolje međusobno upoznavanje. Ukratko biste porazgovarali o samoj prilici, detaljima pozicije, vašim dosadašnjim radnim iskustvima, interesu za ovu poziciju i očekivanjima i sl. Ukoliko zadovoljite i na ovom intervjuu, voljeli bismo vas pozvati na finalni intervju u našoj poslovnici u Tuzli, nakon čega ćemo odlučiti jeste li vi osoba koju priželjkujemo. Ukoliko ste se prepoznali u svemu prethodno navedenom ne oklijevajte da se prijavite klikom OVDJE.
this job portal is powered by CATS