JAVNI POZIV nezaposlenim osobama iz Jajca i okoline za učešće u programu obuke za CNC operatere i Mehatroničare

Location: Jajce, Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina
Date Posted: 08-10-2017
Portal Posao.ba, u saradnji s Općinom Jajce i kompanijom Alloy Wheels, objavljuje Javni poziv nezaposlenim osobama iz Jajca i okolnih gradova (Mrkonjić grad, Donji Vakuf, Bugojno, Skender Vakuf i Šipovo) za učešće u programu obuke i dokvalifikacije za zanimanja CNC operater i Mehatroničar.
Troškovi obuke će biti pokriveni za sve kandidate koji budu izabrani za obuku. Projekat će pružiti podršku nezaposlenim osobama u Jajcu i okolini i kroz sufinansiranje troškova prijevoza tokom obuke, te podršku u vidu posredovanja za zapošljavanje po završetku obuke. Obuka će se obavljati u saradnji s Mašinskim fakultetom u Banjoj Luci.

Uslovi za prijavu
Na Javni poziv mogu se prijaviti svi zainteresovani kandidati koji zadovoljavaju sljedeće uslove, odnosno spadaju u sljedeće skupine:
  • Nezaposlene osobe iz Jajca i okolnih gradova (Mrkonjić grad, Donji Vakuf, Bugojno, Skender Vakuf i Šipovo),
  • Osobe starosne dobi od 18 do 40 godina,
  • Osobe koje su spremne na dodatnu edukaciju ili prekvalifikaciju
Kandidati koji imaju zvanje CNC tehničara, mašinskog tehničara, električara isl., kao i kandidati koji imaju osnove poznavanja stranih jezika (engleski i njemački), kao i rada na računaru, će imati prednost prilikom selekcije.
 
Način prijave
Svi zainteresirani kandidati trebaju dostaviti osnovne informacije o sebi i/ili biografiju popunjavanjem formulara ispod.
Kandidati se također mogu prijaviti i putem broja telefona: +387 33 846 963
Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete nas kontaktirati na email marko@kolektiv.ba
Rok prijave: 31.08.2017.
 
this job portal is powered by CATS