Operational Director

Location: Tešanj, Bosna i Hercegovina
Date Posted: 09-12-2017
Agencija Posao.ba ponovno u potrazi za novim kandidatima. Ovaj put tražimo Direktora proizvodnje za kompaniju specijaliziranu u proizvodnji čeličnih konstrukcija. Lokacija rada je Tešanj.
 
Kako vam se čini ideja pridruživanja rastućem timu koji sarađuje prvenstveno sa inostranim kupcima?
 
Direktor proizvodnje (m/ž)
Lokacija Tešanj
 
Šta pozicija podrazumijeva
Kao Direktor proizvodnje bili biste zaduženi za upravljanje svim proizvodnim odjelima kompanije. Čini se izazovnim, zar ne? Najjednostavnije rečeno, ovo znači da biste bili zaduženi za definisanje i realizaciju planova proizvodnje, kroz planiranje kapaciteta i organizaciju rada. Blisko biste sarađivali sa rukovodiocima ostalih sektora, kao i samim vodstvom kompanije. Pored toga, bili biste zaduženi i za održavanje strojnog parka i alata. Obzirom da se radi o jednoj od vodećih pozicija u kompaniji, imat ćete priliku koristiti i vaše vještine vođenja ljudi, odnosno pratit ćete i evaluirati rad poslovođa i ostalih radnika u svakom od proizvodnih odjela.
 
Traženi profil
U potrazi smo za nekim ko ima prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama. Nećemo se ograničavati konkretnim brojem godina iskustva. Puno nam je važniji vaš potencijal. Bilo bi idealno kada bi vaše iskustvo bilo vezano za proizvodnju gotovih metalnih proizvoda, no i ovo nije eliminatorno. Dobrodošli ste i ukoliko imate iskustvo u nekoj drugoj proizvodnoj grani. Obzirom da kompanija isključivo sarađuje sa inostranim klijentima, voljeli bismo da možete bez poteškoća komunicirati na engleskom jeziku, kako u pisanoj, tako i usmenoj formi. Ukoliko ne govorite engleski, razmotrit ćemo vašu aplikaciju i ako dobro poznajete njemački jezik. Voljeli bismo da naš direktor proizvodnje ima visokoškolsko obrazovanje, stim da nije presudno da se radi o tehničkim usmjerenjima. Ovaj posao povremeno će očekivati i putovanja, tako da bismo voljeli da imate vozačku dozvolu i da ste aktivan vozač. Cijenimo i nagrađujemo samoinicijativnost i proaktivnost. Unutar kompanije njegujemo pouzdanost, lojalnost i usmjerenost na ostvarivanje ciljeva.
 
Aplikacija
Ukoliko ste sebe prepoznali u navedenom opisu, voljeli bismo vas upoznati. Prijaviti se možete OVDJE. Nakon vaše aplikacije, najprije će vas kontaktirati naš regruter s kojim ćete imati priliku odraditi inicijalni razgovor o ovoj prilici. Ukoliko se pokažete kao pravi izbor u ovom intervjuu, očekujemo da vas upoznamo i lično u našoj poslovnici. Ako se dvoumite, nemate spreman CV, ili jednostavno želite dodatne informacije, kontaktirajte našeg regrutera iz Agencije Posao.ba na +387 33 266 166 i on će vam nastojati odgovoriti na sva pitanja.
this job portal is powered by CATS